Enchanting World by Birker

Een grappig trio, deze drie betoverde gifflesjes. Handgemaakt van polymeer klei en handgeschilderd met hoogwaardige acrylverf in diverse kleuren.

Geweldige fantasie paddenstoeltjes, gemaakt van polymeer klei en handgeschilderd met artist-quality acrylverf in rose/paars tinten. Voor het 'natte' effect zijn de hoedjes voorzien van een UV-resin. Samen met een mooie amethist en natuurlijk mos is het geheel gemonteerd op een stukje boomstam. 

Klein maar fijn is dit sculptuurtje van koper- en bronskleurige paddenstoeltjes en organische groei. De paddenstoeltjes staan op een steeltje van koperdraad. De hoedjes zijn afgewerkt met UV-resin en het geheel is op een stukje boomstam gemaakt

Een glazen stolp op houten sokkel, gevuld met delicate handgemaakte paddenstoeltjes van zelfhardende klei, handbeschilderd met hoogwaardige acrylverf en afgewerkt met UV-resin voor het 'natte' effect. Het geheel is opgemaakt met een mooie engelensteen (seleniet), mos en warme fairylights. Batterij inbegrepen.

Prachtige  fantasie paddenstoeltjes van polymeer klei en handgeschilderd met artist-quality acrylverf in schitterende levendige blauwtinten. De hoedjes zijn afgewerkt met UV-resin en hebben zorgvuldig geplaatste druppeltjes om het natte effect na te bootsen. Samen met een bergkristal geode en natuurlijk mos is het geheel gemonteerd op een stukje boomstam

Tere en haast doorschijnende roze paddenstoeltjes met 'nat geregende hoedjes' waar de druppels nog aan de rand hangen. De paddenstoeltjes zijn gemaakt van translucent polymeer klei en op kleur gebracht met micapoeders. De paddenstoeltjes zijn samen met een mooi stuk roze kwarts en natuurlijk mos op een stukje boomstam gemaakt.

Zo uit het faerie-rijk weggehaald, deze prachtigehandgemaakte sfeerlamp. De lamp is opgemaakt op een stuk appelhout, voorzien van  paddenstoeltjes gemaakt van translucent polymeer klei welke met de hand zijn beschilderd in haast elfachtige doorschijnende kleuren. De paddenstoeltjes en elfenbankjes zijn voorzien van een laagje UV-resin en het geheel is voorzien van kleine LED-lampjes welke op batterijen werken.

Het is zowel met de lichtjes aan, als ook met de lichtjes uit een plaatje om te zien!

Stoere, kleine uil in steampunk-stijl met veel details en metalen onderdeeltjes. Handgemaakt van polymeer klei en met de hand beschilderd met hoogwaardige acrylverf in diverse kleuren.