In deze rubriek staan al mijn reeds verkochte sieraden.

In overleg is het mogelijk bepaalde sieraden nog eens te maken, met uitzondering van de trouwringen.

Heb je interesse in één van de sieraden die je hier ziet, neem dan contact op via mail of whatsapp (zie contactpagina), dan kijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Skull Ring

€ 95,00

Skull Ring

€ 95,00

Deze prachtige massief 925 sterling zilveren Skull Ring wordt alleen op bestelling speciaal voor jou gemaakt, desgewenst met een bredere of smallere band als ring eraan en op de door jou gewenste ringmaat. 

De genoemde prijs is een indicatie, afhankelijk van de breedte van de ringband en eventuele andere wensen.

Levertijd is ca. 2-4 weken, afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen op maat die op dat moment afgehandeld moeten worden. Voor bestellingen op maat wordt een aanbetaling van 50% gevraagd, na ontvangst wordt de bestelling in de planning opgenomen. 

Voor meer informatie, overleg of als je vragen hebt, neem dan even contact met mij op via het contactformulier of via whatsapp. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht terug!

Uitverkocht

Brede 925 sterling zilveren ring met reliëf en off-center geplaatste Lapiz Lazuli cabochon, gevat in een sierrand.

De ring is 9.5mm breed

Maat 19

Voorraad:VERKOCHT

Uitverkocht

Roodkoperen armband van zogenaamde "chainmail" in het patroon Persian 6 in 1. Ook deze armband is lekker chunky en daardoor geschikt voor mannen of de stoere dames. De armband sluit met een koperen clipsluiting, makkelijk met één hand te openen en sluiten.

De lengte van de armband is ca. 20.5 centimeter.

Voorraad: 1