In deze rubriek vind je alle ringen van By Birker. De ringen zijn gemaakt van 925 sterling zilver, koper of een combinatie van beide.

In de omschrijving staat vermeld in welke maat de ring gemaakt is.

Op zoek naar iets bijzonders? Neem contact op via mail of Whatsapp en dan bespreken we jouw wensen en de mogelijkheden.

 

Er worden regelmatig nieuwe ringen op deze pagina geplaatst. Wil je op   de hoogte gehouden worden als er nieuwe items geplaatst worden? 

Meld je dan aan voor meldingen door middel van een email via het formulier op de contactpagina onder vermelding van: houd mij op de hoogte.

Skull Ring

€ 95,00

Skull Ring

€ 95,00

Deze prachtige massief 925 sterling zilveren Skull Ring wordt alleen op bestelling speciaal voor jou gemaakt, desgewenst met een bredere of smallere band als ring eraan en op de door jou gewenste ringmaat. 

De genoemde prijs is een indicatie, afhankelijk van de breedte van de ringband en eventuele andere wensen.

Levertijd is ca. 2-4 weken, afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen op maat die op dat moment afgehandeld moeten worden. Voor bestellingen op maat wordt een aanbetaling van 50% gevraagd, na ontvangst wordt de bestelling in de planning opgenomen. 

Voor meer informatie, overleg of als je vragen hebt, neem dan even contact met mij op via het contactformulier of via whatsapp. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht terug!

Nostalgie ten top, even terug naar vroeger, toen alles beter en mooier was. Om dit gevoel vast te houden en met je mee te dragen kan je deze prachtige handgemaakte muntring bestellen, gemaakt van een echte Juliana gulden van vroeger. Deze coinring wordt enkel op bestelling gemaakt en heeft een levertijd van 2-3 weken, afhankelijk van het aantal bestellingen op dat moment. Na een aanbetaling wordt de bestelling in de planning opgenomen en wordt je op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Deze guldenring kan gemaakt worden vanaf ringmaat 15.5 tot ca. ringmaat 18.5. Voor grotere ringmaten verwijzen wij u graag naar onze Rijksdaalder Ring Juultje.

Nostalgie ten top, even terug naar vroeger, toen alles beter en mooier was. Om dit gevoel vast te houden en met je mee te dragen kan je deze prachtige handgemaakte muntring bestellen, gemaakt van een echte Juliana rijksdaalder van vroeger. Deze coinring wordt enkel op bestelling gemaakt en heeft een levertijd van 2-3 weken, afhankelijk van het aantal bestellingen op dat moment. Na een aanbetaling wordt de bestelling in de planning opgenomen en wordt je op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Deze rijksdaalderring kan gemaakt worden vanaf ringmaat 17.5 tot ca. ringmaat 23 en is zeer geschikt voor heren vanwege de breedte van de ring. Hoe kleiner de ringmaat, hoe boller de ring zal worden dus ook hoe groter de ringmaat hoe minder bol de ring zal worden.

A-symetrisch, zwaar zilveren ring, hoogglanzend gepolijst met twee organische en ietwat grillige 14kt gouden bolletjes.

Maat:

Voorraad: 1

Sale!

Zilveren ring "Snakeskin"

€ 54,50 € 34,90
Sale!
Sale!

Zilveren ring "Snakeskin"

€ 54,50 € 34,90

Brede, 925 sterling zilveren a-symetrische ring met snakeskinprint en een off-center geplaatste kleine ovale hematiet.

De ring is op het smalste stuk 7mm breed en op het breedste stuk 16mm breed

Maat 18

Voorraad: 1

Sale!

Zilveren ring "Simplicity"

€ 44,50 € 24,90
Sale!
Sale!

Zilveren ring "Simplicity"

€ 44,50 € 24,90

Schattige 925 sterling zilveren ring met hamergeslagen reliëf. Mooi door zijn eenvoud.

De ring is op het breedste stuk ca.12mm breed en op het smalste stuk 4mm breed

Maat 17

Voorraad: 1

Sale!

Steampunk ring "Good Times"

€ 49,50 € 29,90
Sale!
Sale!

Steampunk ring "Good Times"

€ 49,50 € 29,90

Brede 925 Sterling zilveren ring met echte "watch parts" en een 3mm carneool in zetting. De ring is 11mm breed en afgewerkt met een donkere finish

Maat 17

Voorraad: 1

Sale!

Zilveren ring "Little Onyx"

€ 69,50 € 49,90
Sale!
Sale!

Zilveren ring "Little Onyx"

€ 69,50 € 49,90

Zware en dikke 925 sterling zilveren ring met gehamerd reliëf en kleine facetgeslepen onyx in zetting. De ring is gemaakt van 3mm dik 925 sterling zilver, de banden zijn ca. 5mm breed. De totale breedte van de ring is ca.13mm.

Maat 17

Voorraad: 1

Uitverkocht

Ring "Fusion" VERKOCHT

€ 49,50 € 29,90
Uitverkocht
Uitverkocht

Ring "Fusion" VERKOCHT

€ 49,50 € 29,90

VERKOCHT

Ring gemaakt van een koperen basis met daarop grillig gefused 925 zilver. Door het zilver tot zijn smeltpunt te verhitten wordt het grillige patroon verkregen. De ring is afgewerkt met een 925 sterling zilveren in water gegoten "spetter".

De ring is ca. 11mm breed

Maat: 18

Sale!

Steampunkring "Bolt"

€ 34,50 € 24,90
Sale!
Sale!

Steampunkring "Bolt"

€ 34,50 € 24,90

Brede koperen ring met RVS vierkant moertje waarin een Swarovski kristal in Smokey Grey gezet is.

De ring is met zilver gesoldeerd en afgewerkt met Zapon-lak om verkleuring tegen te gaan.

De ring is 10mm breed.

Maat 20

Voorraad: 1