Steampunk by Birker

Prachtig handgemaakt hart in steampunk-stijl van polymeer klei met veel details en steampunk accenten. Handgeschilderd met hoogwaardige acrylverf in roodtinten en metallic-kleuren.

Prachtig handgemaakt hart in steampunk-stijl van polymeer klei met veel details en steampunk accenten. Handgeschilderd met hoogwaardige acrylverf in blauwtinten en metallic-kleuren.

Prachtig handgemaakt hart in steampunk-stijl van polymeer klei met veel details en steampunk accenten. Handgeschilderd met hoogwaardige acrylverf in groentinten en metallic-kleuren.

Prachtig handgemaakt hart in steampunk-stijl van polymeer klei met veel details en steampunk-accenten. Handgeschilderd met hoogwaardige acrylverf in paarstinten en metallic-kleuren.

Rond doosje met deksel, opgemaakt in steampunk-stijl met veel details, gemaakt van polymeer op hout. Het geheel is handgeschilderd met artist-quality acrylverf in diverse metallic-kleuren.

Aandoenlijk klein diorama in steampunk-stijl van 10x10cm. De laboratorium-achtige achtergrond is handgemaakt van polymeer klei, glas cabochons en UV-resin. De kleine robot is handgemaakt van polymeer klei. Het geheel is handgeschilderd met hoogwaardige acrylverf in diverse kleuren en metallic-kleuren.

Handgemaakt steampunk-stijl luchtschip van polymeer klei op houten sokkel. Handbeschilderd met hoogwaardige acrylverf in metallic-kleuren.